Friday, March 25, 2011

GOSIP APC...

CERITA BENAR DALAM MEETING ROOM APC..

Pengarah : H, siap yang kamu calonkan untuk dpt anugerah tahun ni..?
Pn.H : Ada kuota ke?
Pengarah : Ada 1 kuota untuk Bhg Ukur Bahan
Pn.H : Oh, tak apalah, tak ada siapa yang layak dari bhg saya utk APC tahun ni, kuota tu blh bagi kepada bhg lain..

KESIMPULAN..

what the …………….
Kalau ko dah tak suke sgt dgn kami2 QS selain Hasniza, apasal tak bagi je Niza dpt APC lagi sekali tahun ni?
QS CPUM ni mmg tak berapa pandai nak hambek hati die, kipas2 die…
Dan maybe keje2 projek yang dibuat bagai nak gile selama ni pun dia nampak macam tak buat je kot…???
Dan kalo QS suma x layak, nape tak bagi kat Hidayah yang tunggang terbalik buat keje PA utk die??
Kak Azie pun apa kurangnye…? Sgt banyak dia membantu niza buat Port Klang hari tu..
Kak Yus pun apa salahnye walaupun dia dah dapat melintang dulu2,,… keje die bagus ape..
At least xla membazir duit RM1K tu, lagi berbaloi dari bagi kuota tu kat bhg lain…

Ya Allah...
Berilah aku kesabaran dalam menempuh dugaanmu ini...

4 comments:

  1. wooo....wooo.... subhanallah!! agaknya bos kau tu rasa dia buat keje sensorang x selama ni. x pernah nampak anak buah dia yg tonggang terbalik keje utk dia. nanti free2 kau ckp ngan dia "kalo x de org bwh yg support dia, x de nyer dia boleh hidup kat atas tu" ...

    *** Tumpang hangin kat H ***

    ReplyDelete
  2. seriussssssssssssss.......?????
    laaa.....apa basis yg dia kata staff dia xlayak tu? seriuss rugi wooo......means, kalo u all x performed dia pun terbabit sama laaaa...what people say.."kepimpinan melalui teladan.." betui idok nol??? hisssssshhhhh...rugi rugi...

    ReplyDelete
  3. ainul, ade tdengar gak gusip nih.. kitorang yg dgr pon dh melenting, ni kan pulak korang kan.. sabo jelaa..

    die nak pengarah ckp camni sbnrnye, "kalo camtu, kamu je la dpt APC tahun nih"..

    ish ish.. fitnah ye!

    ReplyDelete
  4. Gosh..she is sooo in my hate list!

    ReplyDelete